Enter hjärta Fröken = sant?

Idag fick Enter byta hage eftersom Fröken kom tillbaka från sitt konvalscens stall så nu går dom i våran minsta hage och så står dom inne på nätterna. Enter är nog riktigt nöjd med att bara få gå med Fröken i några för han trivs så otroligt mycket med det stoet.

Blev en riktig chill ridtur idag, skritt barbacka, gjorde även några skänkelvikningar men annars så fick han bara lulla fram. När jag släppte ut Enter igen så hade vi släppt över Helmer till Fröken, för annars skulle de båda gå själva, så Helmer gick fram till Enter och skulle nosa, då störtar Fröken imellan och jagar undan Helmer från Enter, snacka om ett överskyddande sto! Sen var det väll som om Enter och Fröken stod på varandra när de betade.

Fick även köra lite sitsträning på Pandis, Zandra longerade, och jag satt där barbacka, skritt, trav och galopp! Var faktiskt väldigt kul, Pandis är så lätt att sitta på så man skumpar ju direkt inte av. Så satt jag där, i trav och galopp med antingen armarna rätt ut eller händerna på huvudet! Haha!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0