Nyår

God morgon på er! Jag var som vanligt uppe tidigt imorse för att åka till stallet, men det blev framskjutet så åker dit till ca 12 istället. Nu hr klockan passerat 10 och jag tänkte faktiskt ta tag i lite skolarbeten, som jag började med igår. När jag kommer tillbaka till skolan efter lovet väntar seminarium och inlämningar så ingen vila här inte. Måste förbereda mig inför ett seminarium om arbetsmiljö och lagar, skriva på en rapport i biologin, min rapport inom gymnasiearbetet och så vidare. 
 
 
Vad har ni för planer idag då? Jag sticker som sagt till stallet om ett tag och då väntar en nyårsritt med Annelie och mest troligt en maaaassa galopp i full fart, love it! Men tänk vad underbart det hade varit om det var snö också. Hur som helst så ser jag fram emot det. Efter stallet ska jag hem och ikväll firar jag in det nya året tillsammans med familjen. 
 
2013 har varit ett riktigt bra år tycker jag men ska se till så att 2014 blir ännu bättre om det nu är möjligt! :) GOTT NYTT ÅR på er!!!
 
 

Ridhus

Kom till stallet vid 9-tiden imorse, hovslagaren var där hos två hästar så började med att fixa maten då jag inte kom in med någon kärra. När jag väl stod och mockade så kom Annelie och frågade om jag ville hänga med till ridhuset och rida loss hästarna lite. Hon hade egnetligen tänkt åka med båda sina men jag kunde få följa med mot att jag hjälpte henne att packa höpåsar. Behövde inte ens fundera utan självklart ville jag följa med! Så skyndade mig att mocka klart och tog sedan in Attis och självklart var han genomskitig!! Så fick skynda mig att borsta och få bort att gula fläckar som han hade fått under natten och sedan sadla. 
 
Igår var jag ute och galopperade med Annelie, i friskt tempo och Attis blev rätt svettig, men inte märktes det idag heller. Den här hästen verkar inte ritkigt kunna bli trött... Idag flög han i luften några gånger och bockade en del men fick ner honom rätt fort också. Han blev faktiskt väldigt fin idag, nog det bästa han har gått när jag har ridit själv utan att Annelie har hjälpt mig. Så jag är väldigt nöjd måste jag säga! 
 
Bild från Skästa. Måste skaffa lite nya bilder känner jag.
 
Imorgon hoppas jag på att det har tinat lite i marken så att jag kan dra till travbanan och konditionsträna med Attis. Han skulle verligen behöva det tycker jag. Men då åker säkerhetsvästen på tror jag, det är ett under varje dag jag sitter kvar på honom när han är så här pigg. Håller på att dra ner havren men samtidigt så får han inte så mycket nu heller. 
 
 

29 december

 
Enter var för dagen väldigt skitig, hatar lera. Kan det inte bara frysa och bli vinter för en gångs skull? Vill ha snö nu! Snö är nog det bästa som finns att rida i, sen slipper man ju alla leriga hästar och söndertrampade hagar. 
 
Blev en ridtur i skogen dagen till ära. Dock är jag väldigt irriterad för dem håller på och lägger ledningar eller nått över ett fält och har typ förstört första delen av skogen samt ställt massa saker som Enter tyckte var jätte läskiga på flera ställen. 
 
Enter var lite nervös när vi lämnade stallet, gick och skrek efter kompisarna några gånger men blev inte hysterisk utan mer kollade av. Sen kom det läskiga stället med massa läskiga trärullar med svarta kablar på som stod ena sidan och på andra sidan massa annat bråte. Enter skulle alltså emellan dessa grejer samt att det är två stora grushögar mitt i alltihopa. Han klarar det rätt fint med lite uppmuntran. 
 
I längre in i skogen hade dem också förstört stigen lite mer genom att ha sågat ner småträd rakt över stigen. Inte okej. Skrittade genom hela skogen och tog lite trav på Brunnby vägen hemåt. Taggad som få var han och ville hela tiden lägga sig i galopp och bara ösa på. 
 
Det var i princip det vi gjorde idag. Upplägget är likadant imorgon med en uteritt med skritt och trav. 
 
 

28 december


Hej på dig bloggen, det var längesen vi senast sågs men kände för att titta in och se hur du hade det för en gångs skull. Droppar ett snabbt inlägg när jag endå är i farten. 
 
Enter har under den senaste månaden haft lite vintervila, dels för att vädret gjort att motivationen har dalat. Vissa dagar har det varit hårt i marken för att nästa dag varit lite halv mjuk och några dagar senare har leran dominerat överallt. Avskyr lera på min lilla skimmel. Sen har det ju varit en vecka av firande med både släkten med massa mys och vännerna med sena kvällar på krogen. 
 
Enter har även fått börja gå tillsammans med Toppen och Galaxy igen då Tasty fått boxvila på grund av en spricka i hoven. Dock hörde jag att hon skulle få börja gå ut igen snart så då får vi se hur det blir igen. 

Eftersom jag var på det sista julfirandet idag så har jag planerat att sätta igång honom imorgon. Nu är det bara nyårsafton kvar innan allt återgår till det normala igen. Men iallafall, imorgon blir det nog en skogstur i Stora skogen med kanske lite trav om Enter håller sig lugn.
 
 
Igår hade jag och Enter vår årsdag. Hela 6 år har vi hängt ihop nu. Jösses tänk att jag var en liten 12 årig skitunge när jag fick hem honom och han ett 8 årigt nervpaket. Men båda har vi utvecklas och står nu stadigt med fötterna på jorden och tacklar allt tillsammans! 
 

2013-12-28

Klockan ringde tidigt imorse, jag drog på mig stallkläderna och åkte till stallet där jag sedan hjälpte Annelie att lasta en av hennes hästar och åkte sedan med henne till Skästa. Hon skulle träna och jag var sugen på att titta, dels för att det är roligt, dels för att det är lärorikt och intressant. Men även för att få lite inspiration då jag är helt lost på idéer nu för tiden. 
 
Väl tillbaka till stallet skulle jag ta in Attityd, men när jag kommer ut till hagen möts jag av min vita häst som har helt blodiga framben, stressar ut i hagen och får till slut in honom. Som tur var stod Annelie och mockade samtidigt så jag ropade på henne och hon kom och hjälpte mig. Jag spolade av benen men det var svårt att få bort att blod, tillslut får jag bort det mesta och tar in honom i stallet. Hittade tre små sår på frambenen, två på det vänstra och ett på det högra. Hur han har fått dem kan jag inte förstå och han var varken halt, varm eller öm, så det såg nog bara värre ut än vad det var. Hans ena knä hade svullnat lite men hoppas på att det inte är värre imorgon. Så idag blev det ingn ridning utan longerade honom i stället en välldigt kort stund, för att få ner svullnaden och kolla så att han verkligen inte var halt, vilket han inte var. 
 
Bilden är från den dag han kom till mig, bara någon timme innan klev han för första gången in i stallet och i torsdags firade vi 2 månader. Min jätte-bebis!
 
När jag var klart med allt som skulle göras i stallet följde jag med Annelie igen till Skästa för att lyssna på en veterinär som var där och föreläste. Verkligen intressant att lyssna på, hon pratade om olika skador och hur man kan förebygga dem. Lärde mig en hel del faktiskt!
 
Imorgon ska jag upp tidigt igen för att följa med Annelie till Skästa igen, imorgon följer även Johanna med som äntligen har kommit hem nu! :)
 
 

Dagens andra häst och tankar

Denna vecka har jag ju även hand om Johannas häst Fröken, som jag red idag. När Attis var färdig åkte jag hem för att äta lunch med min syster som sedan följde med till stallet medan jag red Fröken. Jag värmde upp samtdigt som Annelie var på paddocken och efter att ha värmt upp skrittade vi runt och snackade lite. Jag tycker det är supersvårt att komma på vad jag ska göra på ridpassen nu för tiden. Jag sitter mest och gör samma saker dag efter dag. Så Annelie tyckte att jag skulle rida på en stor volt och hoppa över ett litet hinder som stod på paddocken, vilket fick bli dagens aktivitet för Fröken. Jag brukar tycka att hon blir lite för pigg och dragig när man hoppar men idag var hon superfin, Lugn och harmonisk samtidigt som hon hade ordentlig aktivitet i stegen. Johanna har gjort ett bra jobb med henne! 
 
 
Imorgon ska Fröken få röra på sig igen, vad jag ska göra då är ännu inte bestämt. Får väl fråga Annelie, haha, vilket jag typ alltid gör när jag har brist på idéer. Måste säga att jag tycker det är superbra att ha en sådan stallägare, som är delaktig i hur det går i såväl ridning som hantering, som alltid frågar hur det är och som man kan prata med oavsett vad som har hänt, både angående hästarna eller privat. Sen har jag stått i bra stall tidigare också men jag ångrar inte en sekund att jag flyttade hit för över ett år sen, med tanke på hur mycket jag har lärt mig och hur många fler möjligheter som har öppnats för mig. 
 
 

Fina Attityd!

Åkte ut till stallet tidigt imorse för att fixa allt till Attis och även rida. Det regnade som tusan när jag skulle sitta upp och tror inte jag var speciellt populär hos Attis när han skulle jobba på paddocken i regnet. Han var faktiskt lugn idag, jämfört med vad han brukar vara. Jobbade med förvänd galopp och galoppombyten. När han får göra byten brukar han alltid bli övertaggad och ska börja bocka och dra järnet men idag höll han sig på mattan och var så himla duktig. 
 
Efter en stund kom Annelie ut och hjälpte mig. Jösses vilken annan häst han blev säger jag bara, det som jag hade tyckt känts så bra var låååååååångt ifrån detta. NU gick han ordetligt och jobbade som han skulle. Jag har alltid tyckt att Sigge har varit mycket häst att rida och han kräver verkligen sin ryttare för att jobba, och det kan nog de flesta som har ridit Sigge intyga. Jag tycker fortfarande att Sigge inte är den lättaste hästen att jobba, men han är ingenting jämfört med Attityd. Här snackar vi häst som kräver sin ryttare. Han vill mest gå i sitt eget tempo med huvudet uppe i vädret. Att han dessutom är jättestor och lång gör inte saken bättre.
 
Hur som helst så fick jag testa att rida på graman idag och med Annelies hjälp från marken blev han så jä*la fin!!! Alltså, sjuk vad maffig och rolig han var att rida idag! Fick verkligen den där "aha-känslan" när han gick rätt, så nu vet jag hur det ska kännas. Åh vilken fin häst jag har köpt egentligen. 
 
Två bilder för första eller andra hoppningen hemma när vi hoppade som högst 1.25 m. 
 
 
 
 
 

God jul!

Kanske aningen sent, men hoppas ni alla har haft en riktigt trevlig jul! Det har jag haft i alla fall, började dagen tidigt med att åka till stallet för att sedan fortsätta den hemma hos min syster med god mat, paketöppning och alltmänt trevligt! Har ni fått några fina julklappar då? Jag fick bland annat nya ridstövlar (vinterstövlar), mössa och vantar till stallet, kläder, pengar och vääääärldens finaste halsband av Fahrim. Dessutom räknas ju Attityd som min julklapp så ville egentligen inte ha något mer eller förväntade mig det, så det var över förväntan faktiskt. 
 
Idag vill jag även passa på att gratta världens bästa Fahrim som fyller 19 år, eller ska jag kanske säga fyllde? Dagen är ju snart slut. Hur som helst så är nu den finaste människa i min närhet 19 år nu!!!! :D Vi firade det tillsammans igår och ska kanske träffas imorgon. 
 
Grattis igen bästa du!!! :D<3
 
 
 
 

Film från vår första träning på Skästa

 Här kommer en film av de snuttar jag har från min och Attitys första träning tillsammans som inte var på hemmaplan. Filmen är från några veckor sen, men bättre sent än aldrig. Är faktiskt väldigt nöjd över träningen med tanke på att jag hade haft honom i ca 3 veckor där, att det var första gången vi ens åkte iväg någonstans tillsammans och första gången i ridhus tillsammans.
 
Det är lååångt ifrån perfekt och som ni ser kommer jag rätt tokigt ibland men han är så himla snäll och hoppar i alla lägen, en toppenhäst! Eftersom jag inte kan så himla mycket än heller så ville jag ju ha en häst som just hoppar i alla lägen för att jag ska lära mig. Som ni även ser var han lite pigg i början, första linjen skulle vi rida på 6 och 7 galoppsprång, han gick på 5 och 5 språng... Men kul var det och det tror jag Attis också tyckte! 
 
Nu får ni i alla fall se honom på film och inte bara på bild :)
 
 
 

Man måste dö några gånger innan man kan leva

Just nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik samtidigt som jag fixar lite saker som har legat på en hög. Nu ska jag fixa klart ett tidsinställt, en film från min och Attityds första träning tillsammans på Skästa för Louise Haaga. Så håll koll när den kan komma upp! :)
 
Därefter ska jag vattna blommorna och sedan slå in lite julklappar, mysig kväll faktiskt! Kan ni fatta att det är julafton i övermorgon??! Jag kan då inte det och har inte minsta julkänslorna. Jag vill mest att det ska frysa i marken och sedan komma minst 4 dm snö!
 
Världens bästa och finaste! <3
 
Ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag ha! Kram
 
 

Jag ville ha en pigg häst och det har jag fått...

Jullovet har äntligen börjat och det kommer verkligen lämpligt! Behöver släppa skolan för någon vecka och bara ta det lugnt. 
 
I måndags satte jag igång Attis efter hans minivila och han är rätt pigg kan jag säga. Har dragait ner på havren men han har fortfarande en hel del energi att ta av. Idag red jag ut med Annelie och Emma som tar hand om Sigge. Redan i skritten höll Attis på att studsa som bara den, när vi sedan började trava fick han ett ryck och flög upp i luften och då ska vi inte tala om galoppen. Annelie red först men vi bytte sedan för att Attis skulle lugna sig lite och mycket riktigt så gjorde han det men han drog några bockserier och helt plötsligt kan han tvärstanna för en liten vattenpöl. Haha, jag får träna min balans i alla fall. Sista galoppen red jag efter Annelie igen och då började han bocka som tusan och drog förbi Annelie och Findus. Det är inte lite häst att hålla heller kan jag säga. Men tror han fick ur sig lite ennergi idag iaf, imorgon ska han få jobba ordentligt. Kanske får be Annelie rida och blås ur honom lite energi. Meeeeen, han är faktiskt rätt rolig och jag ångrar inte en sekund att jag köpte just honom, men kanske har köpt en aningen för stor häst haha :P
 
Suddig mobilbild... 
 
Annars rullar livet på, denna vecka har jag även hand om Johannas häst Fröken, red ut på henne igår och det gick jättebra! Hon fick vila idag och ska också få gå ett ordentligt pass imorgon. 
 
 
 

Äntligen helg!

Attityd  vilar veckan ut så blev bara att mocka och fixa allt idag. När jag kom ut till stallet kom precis Lisa in efter en ridtur med Sigge. De hade varit ute på ett stort fält där det var bra underlag och Sigge hade varit superpigg! Superkul att höra att det är sådan krut i gubben, hon sa att hon inte trodde att Sigge kunde galoppera så fort som han hade gjort, men jo då, han är snabbare än man tror! ;) Sigge gick ju faktiskt på galoppbanan när han var två år, men skolades sedan om till allroundhäst. Han har inte ritkigt dem tävlingsnerverna men nog kan det bli ordentligt med fart på honom när han väl är taggad. Då gäller det att hålla i sig hårt kan jag säga. Eftersom Sigge har fått så mycket päls den senaste tiden så blev han jättesvettig av ridturen. Så han fick stå inne i Attityds box och äta lite samt torka medan jag mockade och fixade maten. 
 
Efter stallet åkte jag till Glada hästen och köpte lite mat till mina små hästar. Man märker vilket skillnad det är att ha två hästar jämfört med en, maten tar ju slut jättesnabbt nu för tiden, haha. Väl hemma gjorde jag pizza och firade att helvetesveckan är över i skolan och att jag bara har ett kemiprov kvar innan jag kan ta jullov. Så med pizza, julmust och en bra film har jag spenderat kvällen men nu är det snart dags att dejta kudden. 
 
 
Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till stallet, sedan väntar jobb mellan 11-19, likaså söndag. Vi hörs! Godnatt!
 
 
 
 

18.25

Imorse ringde klockan som vanligt och jag rullade till stallet direkt på morgonen. Tog direkt in Sigge och Attityd och spolade deras ben då hovslagaren skulle komma. Direkt när jag stängde av vattnet och var klar så rullade hovslagarens bil in på stallplanen, det kallar jag tajming! 
 
Attityd vad supersnäll att sko och gjorde ingenting, så himla skönt att det inte var några problem och hovslagaren sa att Attis hade fina hovar så det var väldigt skönt att höra! När Attis var klar fick han gå ut i hagen och så fick Sigge en ny sko, då han hade tappat en. Därefter fick Sigge stå inne en stund och äta lite extra mat medan jag mockade och fixade allt till Attityd. När allt var klart släppte jag ut Sigge och fodrade lösdriften innan jag var tvungen att åka hem. 
 
Väl hemma hoppade jag in i en dusch och kastade i mig lite lunch innan jag började skolan 14.10. Alltså shit vad skönt det ska bli nästa termin när jag kommer börja 14.10 och bara ha en enda lektion på torsdagar, tack vare att jag har gjort klart matten. 
 
 
Nu sitter jag och skriver på en inläming som ska in imorgon, har ätit pannkakor och en blandning mellan julmusik och andra låtar strömmar från min dator. Rätt mysigt ändå. 
 
 
 

2013-12-11

Idag skyndade jag mig till stallet efter skolan för att hinna mocka och fixa allt till Attityd innan veterinären kom. Idag skulle nämligen Attis vaccineras och han var så snäll så. Attityd är så himla social och nyfiken på precis ALLT, han ska hela tiden vara med och titta, gärna i mitten så att alla kan se och klappa på honom också. När veterinären kom skulle han såklart genast fram och hälsa på henne och allt var så spännande enligt honom.
 
Idag fick jag en förfrågan om jag och Attis har lärt känna varandra lite grann än och om vi tycker om varandra, och i samma ögonblick ställer sig min stora skimmel och slickar mig i bokstavligen hela ansiktet. Han älskar verkligen att pussas den hästen! Och som svar på frågan så är jag supernöjd med Attityd och är glad att jag köpte just honom!
 
 
 
Imorgon bitti kommer äntligen hovslagaren ut till Attityd, hans skor sitter inte speciellt bra så nya skor är efterlängtade. Sigge har även lyckats tappa en av sina skor så tänkte be hovslagaren slå på en ny på gammelgubben så han kan gå ordentligt.
 
 
 

Eventuell tävlingsplanering 2014

Jag har gjort en preliminär tävlingsplanering för mig och Attityd till år 2014. Ska visa den för Annelie och se vad hon tycker också. Åh jag är så tävlingssugen och vill bara komma ut på banorna med Attityd nuuuu!!!

v.3  18/1        Sala               90 cm + 100 cm (pay & jump) 

v.8   22/2       Sala               90 cm + 100 cm (pay & jump)

v.10  8/3        Eskilstuna   

v.16  19/4      Hallsta         

v.18  4/5        Västerås     

v.21               Stora Ekeby 

v.27               Stora Ekeby

v.31               Vänsta 

v.35  30/8      Baståsen      

v.36  7/9        Västerås     

v.40               Hamre

v.45  8/11      Eskilstuna   

 
Två bilder från Strömsholm när vi var där på pay&jump, 1 m.
 
 

 

 


When everything's wrong, you make it right

 
 
Nu när jag har en till häst så blir det att jag inte hinner spendera lika mycket tid på Sigge. Av den anledningen så har jag två tjejer som hjälper mig med honom, fast han står kvar hos mig och jag har full uppsikt över honom hela tiden, vilket känns skönt om det skulle hända något. Jag träffar Sigge varje dag såklart och hälsar alltid på honom, men det blir inte att vi två spenderar så mycket egen tid tillsammans längre, tyvärr.
 
Idag skulle jag som vanligt gå ut i hagen och titta till min gamla gubbe. Han kom på en gång jag ropade och verkar njuta lika mycket som jag gör av våra stunder tillsammans när det bara är han och jag. Vi stod länge för oss själva i hagen och trodde aldrig att han skulle sluta pussa i hela mitt ansikte, haha han är för härlig den hästen!
 
Attityd har fått en vilovecka och kommer även mest troligt få vila även nästa vecka, på grund av underlaget och dessutom sitter alla hans skor väldigt löst så då vill jag inte rida och riskera att han tappar. Saknar ridningen och har känt mig allmänt nere denna vecka.
 
Ingen kommer någonsin kunna ta Sigges plats i mitt hjärta!
 
 
 
 
 

När tankarna kryper fram

 
Rädslan finns alltid där. Att min bästa vän till slut kommer försvinna ifrån mig, dagen då vår resa når sitt slut. Ibland upptäcker jag mig själv med att sitta och fundera på saker som jag inte bör fundera på. 
 
Sommaren var en jobbig tid, speciellt augusti när Enter började kännas konstig i ridningen. Hur han kändes är svår att få ner i text, han kändes inte hel utan det var som att jag red mellan framdelen och bakdelen. Han blev dock sitt vanliga jag efter första galoppen. När vi stallade in hästarna i september igen så blev han helt sitt normala jag i ridningen från början till slut. Enter skulle aldrig klara av att gå ute hela tiden för då skulle han kroppsligt gå under. Han behöver få komma in varje kväll och stå stilla med sina Back on Track skydd och ett varmt täcke. Hellre ett tjockare täcke än ett tunt. Blir han kall så blir kroppen dålig och det märks. 
 
Jag brukar ofta skoja om att han är gammal när folk frågar hur gammal han är. När dem sedan säger att "14 är ju ingen ålder, då är dem ju som bäst" kan jag bli lite ledsen. Visst 14 är ingen direkt ålder för en häst utan problem men för Enter som både har cancer och slitna framknän så är han gammal. Kanske inte i huvudet men det märks i kroppen då och då. 
 
Det är inte kul när man inser hur pass mycket större knölarna i skapet har blivit på ett halv år och sen när små knölar dyker upp lite här och var. Dessa knölar kanske inte ens är från cancern men det vet jag ju inte helt säkert om dem är eller inte är. 
 
I somras tog hypokondrikern över och jag funderade ofta på hur länge till jag kan rida Enter som jag gör idag. Fick aldrig något svar i mina funderingar utan jag kände mig mest ledsen. Jag försöker skjuta bort alla dessa tankar men titt som tätt kryper dem fram. 
 
Efter att ha gått igenom både helvete och himmel med Enter så vill jag aldrig förlora honom. Min dröm skulle vara att han lever tills minst 25 års ålder med spiran högt och visar vem som är bäst - för det är han. 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering

Dagarna bara rullar på. Efter skolan åker jag till stallet och sedan sitter jag och pluggar tills jag somnar med böckerna i knät.
 
I onsdagas var jag och Attityd iväg på vår första Pay&Jump tillsammans och ja, jag ska väl vara nöjd med tanke på att det var första gången och att vi samma dag firade en månad tillsammans. I första klassen (90 cm) vad han så fruktansvärt spänd och tittig på allt och alla, varenda hinder var "läskigt". Då blev jag, som var nervös innan, inte mindre nervös och då red jag inte ordentligt utan typ lät honom springa bredvid två gånger men annars så tog vi oss över alla hinder på ett eller annat sätt. I andra klassen (100 cm) gick det betydligt bättre. Då hade han fått se banan en gång och jag var mer på hugget, då var han även lite piggare, så den klassen red vi felfritt! :) 
Bild från vår första hoppträning på bortaplan för två veckor sedan på Skästa. 
 
Paddocken är för det mesta hårt nu för tiden så längtar bara tills snön kommer. Däremot har jag hittat ett fält som har varit relativt bra så där har jag kunnat både travat och galopperat, men inte så mycket och extremt försiktigt. Dock blir Attityd rätt pigg när vi är där och eftersom jag aldrig kan rida ur honom ordentligt så samlar han på sig mer och mer energi vilket resultetar i att han får små ryck ibland och flyger i luften. Eller så blir han rädd för något och flyr all världens fart. 
 
Idag blev jag sen till stallet och precis innan jag skulle åka frågade Annelie om jag ville följa med in till Skästa och rida i ridhuset. Hon skulle nämligen dit med en av sina hästar och hade en plats ledig i transporten. Så jag kastade mig i bilen, skyndar mig att göra iordning Attis och så åkte vi till Skästa. Det var endast egen ridning med jösses vad skönt det var att kunna rida ordentligt. Jobbade med galoppombyten och passa på att göra mycket galopparbete. Han fick några sprattt under ridpasset och då är det full fokus på att få honom lugn som gäller, men i övrigt är jag väldigt nöjd med ridpasset och Attis verkade mest nöjd med livet som vanligt! 
 
 
 

1 december

 
Här snackar vi long time - no see. Alltså ni få som tittar in här varje dag - förlåt. Tycker synd om er eftersom ingen har uppdaterat på år och dar. Lusten har inte funnits så då har bloggningen uteblivit. 
 
Idag har vi iallafall haft kaos väder här i Västerås. Det har blåst konstant och det är inga små vindpustar som sveper fram utan typ kastvindar. Hade tänkt rida idag men avstod då jag inte kände för att ge mig ut i stormen själv. Blev istället lite lek i lilla hagen framför stallet. Mycket framben i luften som flög omkring och Enter verkade gilla dagens aktivering. 
 
Älskar att ha en häst som är så uttrycksfull och som visar exakt vad han känner. Idag visade han verkligen livsglädje för hela slanten. 
 
 
Skulle gärna vilja ha lite snö just nu så man kan rida lite för som det är nu går det ju bara att skritta - boring. 
 

RSS 2.0