Veterinärbesöket

Idag kollade veterinären på Sigge. Igår var han halt och idag när hon skulle kolla visade han ingenting. Kände en otrolig lättnad att han inte haltade, men kändes ändå konstigt att han bara gick rent helt plötsligt. Hon kunde inte hitta något fel på honom alls, super i mina öron!

Så nu ska han skrittas till helgen och då ska jag börja trava honom på rakt spår. Kommer hältan tillbaka så ska jag höra av mig till veterinären.




Dagar i mitt liv som jag aldrig kommer glömma!

När jag var och provred Sigge:





När han kom: (Imorgon är det exakt 3.5 år sedan)






The worst thing you could ever do to a girl is, compare her with another girl

Sitter i skolan och chillar lite. Snart kommer vännerna hit och vi ska träna inför en redovisning. Efter skolan sticker jag till stallet. Hoppas på det bästa.

Hör av mig mer sen, ha en jättebra dag! :)


Imorgon kommer veterinären.



Som rubriken lyder kommer veterinären imorgon till stallet så ska prata med henne om Sigges hälta. Den blir bara värre för varje dag och jag är riktigt orolig nu...


Halt häst...

För en gång skull ville jag rida dressyr och för en gång skull hade jag en plan för jag jag skulle träna på. Skrittar igång Sigge och när jag sedan skulle börja trava hinner han trava två steg och hel ridpasset var över, jag fick hoppa av. Halt. Nu är Sigge halt och jag har ingen aning om vad som kan ha hänt, men misstänker en hovböld...

 

Underbar ridtur!

Man viker upp armarna på t-shirten, har shots på sig. Man tränsar hästen, tar på sig hjälmen och hoppar upp barbacka. Barbent mot hästens päls galopperade vi över en äng med högt gräs, fort gick det! Ibland älskar jag verkligen livet!!


Bilden är inte från idag.


Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Blev inget stall för mig idag, Johanna hade Sigge. Men har haft en trevlig kväll på stan. Kom sedan hem och pluggade lite samtidigt som jag kollade på Eurovision song contest. Nu ska jag nog ta och stänga av datan och göra kudden sällskap i sängen, är riktigt trött!

Bilder från dagen:
Kepsen blev dagens inköp. Har länge velat ha en keps och idag hade jag med mig bra rådgivning så passade på.







Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt, men det är inte så lätt

Är nu hemma efter en jättetrevlig kväll på stan. Ska skriva lite på en analys i svenskan som ska in imorgon och sen berättar jag mer om kvällen och bilder kommer förhoppningsvis :)


"Sigge är nog den svåraste skolhästen jag har ridit"

Idag red jag med Evelina, en vän till mig som jag inte har träffat på jättelänge. Våra hästar står väldigt nära varandra så vi möttes på mitten och red sedan till några fält vid hennes stall. Sigge var riktigt duktig och lyssnade. Evelina hoppade även upp en liten stund på min lilla häst och jag fick kommentarenn "Sigge är nog den svåraste skolhästen jag har ridit". Började skratta lite, för nog kräver han en del arbete och ändå är Evelina en som jag tycker är riktigt duktig. Så fort det har varit något så har hon hjälpt mig med Sigge, jag vänder mig ofta till henne om råd. 

Berättar mer om dagen någon annan dag för nu ska jag sova. Då får ni även lite bilder :)

 

Du är unik, precis som alla andra!




Nu sticker jag ner på stan :)




Ha en bra kväll!



16.22

Dagen började med en härlig ridtur med Johanna på 2.5 h. Dagen kan nog inte börja mycket bättre än med en fri galopp på ett fält, underbart!

Tankara är spridda men nu ska jag försöka ta tag i ännu lite mer skolarbete och sedan fixa mig, ska iväg vid sju :)




Just nu

Nu ska jag fixa lite lunch och sedan sticker jag till stallet :) Har inga planer när det gäller ridningen, men får komma på något. Vi hörs sen :)

Hemma

Hemma efter en riktigt trevlig kväll :) nu ska jag laga mat, är vrålhungrig och sen ska nog ta det lugnt :)
Ha det bra, vi hörs! :)

13.32

Pluggat matte i snart två timmar. Logaritmer är verklgien inte min bästa vän. Nu går jag över till idrottsuppgiften ett litet tag.


 


Sen blir det att göra sig i ordning för att träffa tjejerna, en riktigt tjejkväll :)

Ha en bra dag!
Kram


Forever and always



Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi nog aldrig i sanningen älskat.




 


15/5-12

Dagen har varit helt okej. Har fått rätt mycket gjort i skolan, stort plus! Kom till stallet tidigt, plus där ockå! Dock var det inte det bästa ridpasset. Blev dressyr på padocken eftersom jag bara har skjutit upp det, så var tvungen att ta tag i det. När det gäller dressyren har jag tappat all inspiration. Rider runt och gör samma saker hela tiden. Sigge lär sig jättefort var han ska göra, så känner verkligen att jag hela tiden måste hitta på andra saker att göra. Idag var varken han eller jag på något bra humör, så det har väl gått bättre. Men han var ändå rätt fin i slutet :)

Nu måste jag fortsätta plugga, hare gött!




You light up my world like nobody else




I have nothing, if I don't have you<3



Just nu

Nu ska jag ta tag i lite skolarbete och sen sticker jag till stallet :)




23.40

Har suttit med en hemtenta hela dagen, nu är jag trött! skönt att detta är sista historiakursen.

Snart ska jag stänga ihop historiaboken och göra kudden sällskap. Hoppas er dag har varit bättre än min :)



God natt!



You make me smile



I can't live, if living is without you!


19.17

Go' kväll :)

Sitter just nu med en hemtenta som jag har till fredag i historia. Det är ett av mina värsta ämnen, tycker verkligen att det är dötrist. Men, men, det ska göras. Får ge gärnet nu då detta är det sista i historia, äntligen!






Godmorgon världen säg vad som står på :)

Uppe tidigt för att plugga lite innan jag sticker till skolan. Har bara ett nationella prov idag vid 15 men har en del andra saker att göra i skolan så måste dit tidigare.

Hoppas ni får en bra dag! :)




Big love!

Dagens träning bestod av ett dressyrpass i padocken. Till en början var Sigge jättespänd och höll på och hoppa runt massor, helt plötslig bara flög han in i mitten (vilket inte alls är likt honom), knashästen! Men efter ett tag när jag sysselsatte honom riktigt ordentligt blev han superfin!

Har lagt dressyren åt sidan ett tag nu, har inte haft någon inspiration. Men efter detta pass fick jag tillbaka känslorna jag hade när jag nästan tyckte dressyren var roligare än hoppingen. Åh vilken underbar häst jag har!



Sigge blev riktigt svettig och mina ben var döda, supernöjd över passet! Har fått nya krafter nu så nu jälka ska han bli fin igen och få massa muskler :)


En vän för livet!

Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut







Everybody needs inspiration


Love me for who I am

Kom hem för en liten stund sen efter att ha tillbringat en trevlig kväll med Fahrim :) Blev först middag på Spicy Hot, sen gick vi mest omkring för att sedan avsluta kvällen med en milkshake på donken :) Trevligt värre!<3









Väldens bästa häst<3




Du är grym!






Att älskas utav dig, är det vackraste för mig









Då var det dags igen då...


Inte den bästa bilden


Vinst!



Vår andra lokala hopptävling slutade med vinst i ena klassen och ett pet i andra klassen (som var helt och håller mitt fel). Är så grymt stolt över Sigge! Nu jäklar ska vi ut mer på tävlingsbanorna och jobba upp både muskler och kondition! :D

Bilder kommer när jag har fått några :)


RSS 2.0