29 december

 
Enter var för dagen väldigt skitig, hatar lera. Kan det inte bara frysa och bli vinter för en gångs skull? Vill ha snö nu! Snö är nog det bästa som finns att rida i, sen slipper man ju alla leriga hästar och söndertrampade hagar. 
 
Blev en ridtur i skogen dagen till ära. Dock är jag väldigt irriterad för dem håller på och lägger ledningar eller nått över ett fält och har typ förstört första delen av skogen samt ställt massa saker som Enter tyckte var jätte läskiga på flera ställen. 
 
Enter var lite nervös när vi lämnade stallet, gick och skrek efter kompisarna några gånger men blev inte hysterisk utan mer kollade av. Sen kom det läskiga stället med massa läskiga trärullar med svarta kablar på som stod ena sidan och på andra sidan massa annat bråte. Enter skulle alltså emellan dessa grejer samt att det är två stora grushögar mitt i alltihopa. Han klarar det rätt fint med lite uppmuntran. 
 
I längre in i skogen hade dem också förstört stigen lite mer genom att ha sågat ner småträd rakt över stigen. Inte okej. Skrittade genom hela skogen och tog lite trav på Brunnby vägen hemåt. Taggad som få var han och ville hela tiden lägga sig i galopp och bara ösa på. 
 
Det var i princip det vi gjorde idag. Upplägget är likadant imorgon med en uteritt med skritt och trav. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0