Yesterday

 
Har tänkt skriva ett inlägg hela dagen men har helt enkelt inte orkat. Iallafall, igår red jag ut tillsammans med Cissi. Red barbacka för en gångs skull och vi hade världens sämsta pannlampa. Blev bara skritt men det blev bra för Enter efter utflykten till Rocklunda i torsdags. Vi red runt Brunnby och sen genom skogen hem. När vi kom på stora Brunnbyvägen möts vi av en bil, bilen stannade och vi skulle bara gå förbi. Då stänger föraren av hela bilen, lysen och allt. Enter blev jätte chockad när han helt plötsligt inte såg bilen. Fick lysa så gott det gick på bilen med pannlampan så dem kunde se lite grann iallafall. 
 
Skogen var ju såklart igensnöad. Jag hamnade ju förstås först och fick dra ner allt snö. Till råga på allt red vi in på fel stig och red där det var helt igenvuxet. Haha, låg helt ner på Enter och lät han gå med lite vägledning av mig men det var inte mycket. Tillslut kom vi rätt med ett ton snö i nacken. Mysigt. Höll även på att glida av när vi pulsade genom riktig djupsnö. Kändes som man red på en kamel typ. 
 
 
Idag fick Enter gå en kort stund tillsammans med Toppen när Rossi reds. Enter tyckte det var så roligt, sprang runt och bockade och försökte få igång Toppen. Han har nog lite tråkigt att bara gå med Lady som är en liten surtant. 
 
/ Ebba 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0