1 april

 
Blev en lång dag i stallet idag. Åkte ut vid halv elva för att vi skulle ha en pysseldag med de flesta i stallet. Var nog klar med det vid ett och därefter gick jag ner till stallet för att fixa allt till Enter. 
 
Enter hade 37,9 i temperatur idag, skönt. Det var riktigt skönt väder idag så stod ute och borstade av Enter medan han åt sin lusern. Eftersom hans temperatur var bra så valde jag att gå ut på en promenad med honom. Vi följde med Cissi och Toppen ner mot Hagbyholm. Gick inte hela vägen ner utan stannade medan Cissi travade ner och vände. Enter blev lite spänd när Toppen travade ifrån honom men det enda han gjorde var att spänna sig lite och blev aningens svår att fotografera. 
 
Väl tillbaka i stallet så tvättade vi Enters ögon och behandlade med salva. Tvättade med koksaltlösning i en pipett och det gick igenom från ögonen ner till näsborrarna, vilket är bra för då är ju inte bihålorna igenfyllda. Köpte även nya såna på apoteket idag så man kan skölja igenom helt varje dag. 
 
Hängde kvar ett tag för det var så skönt i solen på stallplanen och var inte hemma fören vid 5, blev en lång men skön och definitivt rolig dag. 
 
 
/ Ebba 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0