16 februari

 
Har verkligen inte orkat hålla uppdateringen här under de senaste dagarna och igår hade jag verkligen inte tid. Först skolan, sen stallet och avslutade kvällen med middag på Gränden och bio med fina vänner.
 
Idag red jag och Cissi ut, ner till Hagbyholm. När vi skulle svänga av från cykelbanan ner mot Hagbyholm kom det en snöskoter på sidan om cykelbanan bakom oss. Hästarna blev lite rädda men gjorde inte så mycket. När vi hade pratat med killen på snöskotern om vart han var på väg så löste sig allt bra och vi kunde fortsätta. Snöskotern åkte förbi oss och ner mot Hagbyholm. 
 
När vi sedan har ridit en stund hör vi en snöskoter igen. Vi såg att snöskotern kom tillbaka men vi var i en kurva så vi vart lite oroliga att han inte skulle se oss så vi hoppade av båda två. Vi trodde först att det bara skulle komma en, men det kom 6. Herregud, Enter har aldrig sett en snöskoter och nu kom 6 stycken mot han i en hög fart. Som tur var så var alla killarna jätte snälla och stannade plus stängde av skotrarna. Vi pratade snabbt med dem när vi gick förbi och hästarna kunde då koppla det lite att det var människor på monstermaskinerna. 
 
När vi red vidare så travade och galopperade en lite stund. Vi travade längs en å och då flög det upp några fåglar. Enter skötte det så bra, han blev rädd men det var inget tvärstopp och vända i sken utan han svängde bara åt motsatt håll i trav och stannade när jag bad honom om det. Gjorde som en stor U-sväng. Duktig häst. 
 
Detta var bara lite av allt vi stötte på idag. Vi stötte bland annat på en man med en snöslunga, cyklister med blinkande lampor, några människor som eldade så eldlågorna syntes väldigt mycket och så gasade några idioter på som i helvete ute vid vägen när vi red.
 
Båda hästarna var riktigt duktiga idag!
 
På väg in från hagen idag. 
 

/ Ebba 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0