Igår och idag.

 
Inte hänt nått direkt jätte spännande på hästfronten dessa två dagar utan igår skrittades bara Enter och idag så vilade han. Igår skrittade jag ut med Rebecca på Lady och visade henne en rätt okomplicerad skrittväg. Som tur var den helt isfri vilket var jätteskönt. 
 
När vi skrittade på en cykelbana som går vid en stor väg så körde Enter upp huvudet, lyssnade bakåt, satte in rumpan under sig och började galoppera. Slängde då ett öga bakåt och såg att det kom en joggare med pannlampa. Enter blev skit rädd och skulle springa in framför Lady. Kunde då vända runt Enter så han stod riktad mot joggaren och jag kunde då be henne att stänga av sin pannlampa och börja prata med hästarna. 
 
Först stod hon bara där och förstod typ inte så vi hade ett deadmoment som Enter nog fick en hjärtattack av på grund av pannlampan. Men till sist förstod hon att jag ville att hon skulle prata med hästarna. När hon hade gått förbi mötte vi en till joggare med pannlampa som hästarna tyckte var läskig. Men Enter skötte sig och lugnade ner sig och hade sen inga problem med att gå där vid vägen i mörkret. 
 
 
/ Ebba 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0