Söndag 17/2

Klockan ringde idigt imorse då en uteritt med Annelie var inplanerad. Ingen sovmorgon här inte! Gjorde iordning hästarna och begav oss iväg. Red genom skogen och Annelie skulle visa en ny väg, vilket alltid är så roligt. Dock så började vi rida dit och det var massor av snö och dessutom sankt under, så hästarna hade snö över knäna. Då trodde vi inte att underlaget skulle vara så bra på den andra vägen heller, så det blev lite andra planer. Red istället en annan väg, där det också var riktigt mycket snö (trodde aldrig att det kunde finns så mycket snö nu), så blev bara skritt. När vi väl hade tagit oss förbi det så var det en fin väg där vi både travade och galopperade. Red hela den fram och tillbaka. På vägen tillbaka låg Sigge på lite, men han var duktig. Hela turen tramapde han på rätt bra för att vara honom. Han börjar få upp konditionen gamla gubben.
 
Upptäcker hela tiden att det ändå finns rätt mycket ridvägar runt detta stall, vilket jag inte trodde när jag skulle flytta dit, så det känns jättbra att man kan komma ut på ordentliga uteritter. Känner att Sigge verkligen behöver det efter att traggla i paddocken på vardagarna.
 
Ingen av bilderna är från idag.
 
Resten av dagen består av en hel del skolarbeten som ska göras och kanske övningsköra. Någon gång ska ett träningspass in också är tanken. Bäst att sätta igång! Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0