Tankar och planer

Nu när jag är borta från stallet och hästarna så finns det mycket tid till att fundera. Jag funderar ofta på saker, framför allt planerar jag. Jag är specialist på att planera hur jag ska göra med min ridning och planerar upp ridpass i mitt huvud.

Har redan smidit ihop planeringar i mitt huvud nu när jag är i Övik. När jag kommer hem ska Enter sättas igång och när han är fullt igångsatt så ska vi ut på alla våra långa galopp ridvägar som finns runt omkring vårt stall. Här ska galopperas och här ska byggas muskler. Något jag saknar sedan vi bara blev 6 hästar är att vara ute på dessa ridvägar. För under det senaste halvåret är det bara Enter som har varit i skicket att ta dem längre vägarna, Toppen är ju bara fyra så än så länge är ju dem lite väl maffiga för honom. Eftersom det inte funnits någon att rida dem vägarna så har jag istället valt bort dem. Men nu har jag tänkt börja ge mig ut igen.

Längtar även till skolan börjar - men endast så jag kan få mitt schema för trean. Har tänkt att under vintern - om jag slutar tidigt någon dag - åka in till ridhus. Men vill helst göra det om jag slutar tidigt, känns som att det är så mycket hästar där om man åker dit på kvällarna eftersom det ligger lektioner och sånt.

Just nu saknar jag min lille prins!

/Ebba


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0