2 Juni

 
Kan ni förstå att det redan är 2 Juni? På onsdag säger jag hejdå till skolan och tar ett fint sommarlov, mitt sista sommarlov innan studenten. Herregud, bara ett år kvar nu. Hoppas det går lika fort som dessa två första. 
 
Började denna söndag med att åka ut till stallet för att rida ut med Cissi. Vi bestämde oss för att rida ner till Hagbyholm för att testa en ny galopprunda där nere. Eftersom det kom regn igår kväll så var den helt perfekt inte för hård med inte för blöt heller, utan precis sådär som man vill ha den. 
 
Första biten på vägen går längs ett stort dike och på andra sidan det så står det jakttorn med jämna mellanrum. När vi fattade första galoppen så skulle ju Enter självklart bli rädd för dessa så han bara avvek av från vägen och ut på åkern som vägen går runt. Toppen som låt framför Enter hängde på av från vägen. Var verkligen inte beredd på att han skulle avvika utan satt mest där i egna tankar. Resten av vägen gick utan några som helst problem. 
 
Vi höll ett rätt friskt galopptempo hela rundan runt och Toppen orkade hänga på Enter utan några som helst problem, vilket är jätte kul att se. Han har verkligen utvecklas jätte mycket under vintern. Det är ju det roliga med unghästar.
 
Vi var ute i lite mer än en och en halv timme och det var verkligen skönt att bara lufta hästarna och galoppera på. 
 
Bild från igår. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0