2 mars

 
Galet väder idag och det blev en lika galen ridtur. När jag vaknade snöade det, sen blev det skinande sol innan det började blåsa och bli mulet och sen regnade det? Okej Sverige. 
 
Red ut tillsammans med Sara i ungefär 1,5 timme. Blev en väldigt händelserik ridtur. Allt gick bra till en början men sen red vi på Grävlinge fältet och det var så mycket snö så vi kunde bara skritta. Sen helt plötsligt går Lady omkull och typ lägger sig ner. Sara som satt barbacka åkte av och Lady kom lös, som tur var sprang hon inte hem utan stannade kvar så Sara fick tag på henne. Anledningen till varför hon gick omkull var ett stort hål i marken, värsta avgrunden. Ett stort runt hål som gick jätte djupt ner. Läskigt. 
 
Vi red iallafall vidare och när vi var inne i skogen så möter vi på jätte många rådjur som båda hästarna blev rädda för men vi kunde skritta vidare. Precis framför kurvan där rådjuren sprang stod en älg några meter in bland träden. När Lady vände runt från älgen så stegrar Enter, snurrar runt när han står på bakbenen och kastar sig iväg framåt. Haha, höll på att dö av skratt samtidigt som jag är livrädd för älgar. Vi kunde iallafall runda älgen och rida vidare. Resten av rundan gick utan andra hinder som tur var. 
 
Blev bara skritt och trav idag eftersom Lady inte har kommit igång med galoppen än, vilket vi hoppas hon kan göra rätt snart. 
 
 
Enters look idag. 
 
/ Ebba 

Kommentarer
Postat av: Sara

HAHAH jaa herregud, ingen vanlig ridtur direkt!!

Svar: Hahhah, fyfan!
fullblodsmupparna.blogg.se

2013-03-04 @ 23:26:25
URL: http://sarai.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0